Optica medicala

Optica medicala

 

Înființată în anul 2012, optica medicală OPTI TREND, oferă consultații optometrice computerizate folosind aparatură de ultimă generație și o gamă largă de produse de calitate la prețuri competitive.

Cu o medie de 30 de consultații pe zi avem in portofoliu peste 80.000 de consultații efectuate în decursul a celor 8 ani de activitate, rezultând o experiența vastă în a ințelege nevoile pacienților și a livra solutia optimă acestora.

Indiferent dacă sunteti in cautarea de variante accesibile pentru corectia acuitatii vizuale sau a celor mai performante și noi solutii ale momentului, colegii noștri vă vor îndruma întotdeauna în mod corect și suntem convinși că vă vom atinge sau depăși așteptările.

În fiecare an, specialiștii OPTI TREND participă la târguri de optică naționale și internaționale, precum și la numeroase cursuri de specializare și aprofundare a cunoștiințelor din domeniu. Suntem în permanență la curent cu ultimile noutăți și oferim astfel pacienților și clienților noștri cele mai bune servicii și cele mai actualizate informații.

Am testat și ales să colaborăm doar cu furnizori flexibili care au înțeles că dorim să oferim servicii și produse calitative bazate pe feedback-ul obținut din partea clienților noștri.

Vă multumim celor care ne-au acordat încrederea în toți acești ani și vă aștepăm și pe dumneavoastră să vă convingeți de profesionalismul și corectitudinea noastră.

Cu drag,

Echipa OPTI TREND

Alte servicii
PROGRAMARE

Programează-te online