Despre Noi

C├óteva cuvinte despre noi ╚Öi de ce credem c─â suntem solu╚Ťia potrivit─â nevoilor tale.

Optitrend
Despre noi

OPTI TREND TEAM SRL s-a constituit ca optic─â medical─â, oferind clien┼úilor posibilitatea de a beneficia de consulta┼úii complete ┼či corecte de optometrie ┼či oftalmologie, efectuat─â cu aparatur─â de ultim─â genera┼úie, de c─âtre personal calificat cu experien┼ú─â ├«n domeniu de peste 10 ani.

Con┼čtien┼úi fiind de concuren┼úa existent─â ├«n domeniu, ne oblig─âm s─â oferim servicii la cele mai ├«nalte standarde ┼či un raport calitate / pre┼ú printre cele mai bune. Apel├ónd la serviciile noastre, ve┼úi avea garan┼úia c─â ochelarii dumneavoastr─â vor fi realiza┼úi cu cele mai bune materiale existente pe pia┼ú─â ┼či de c─âtre opticieni montatori foarte bine preg─âti┼úi.

Optitrend
Pre╚Ťuri mici

Suntem con╚Ötien╚Ťi c─â ├«ngrijirea ochilor este esen╚Ťial─â pentru s─ân─âtatea general─â ╚Öi de aceea ne dorim ca serviciile noastre s─â fie la ├«ndem├óna oricui. Profit─â de pre╚Ťurile noastre accesibile ╚Öi competitive!

Optitrend
Toate tipurile de lentile

De╚Ťinem o gam─â larg─â de lentile cu dioptrii variabile, astfel ├«nc├ót s─â putem oferi solu╚Ťii personalizate pentru problemele de vedere ale pacien╚Ťilor no╚Ötri. De asemenea, oferim ╚Öi lentile cu protec╚Ťie ├«mpotriva razelor UV, lentile antireflex, lentile cu filtru albastru ╚Öi lentile fotocromatice.

Optitrend
+1000 modele de ram─â

Găsește modelul de ramă potrivit pentru stilul pe care l-ai adoptat, de la cele elegante și sofisticate, la cele casual sau sportive. De asemenea, avem și rame pentru copii, care sunt concepute pentru a fi durabile și sigure pentru ochii lor în creștere.

Optitrend
Personal calificat

Echipa noastr─â este format─â din speciali╚Öti in optometrie cu o vast─â experien╚Ť─â ├«n diagnosticarea ╚Öi tratamentul problemelor de vedere. De asemenea, suntem la curent cu cele mai noi tehnologii ╚Öi inova╚Ťii ├«n domeniul optometriei, astfel ├«nc├ót s─â putem oferi cele mai bune solu╚Ťii pentru pacien╚Ťii no╚Ötri.

Echipamente de Ultim─â Genera╚Ťie

La Opti Trend suntem dedica╚Ťi s─â oferim printre cele mai bune servicii de optometrie pacien╚Ťilor no╚Ötri, de aceea folosim cele mai noi ╚Öi avansate tehnologii din industrie. Utiliz─âm echipamente de ultim─â genera╚Ťie pentru a evalua ╚Öi diagnostica problemele de vedere ╚Öi pentru a g─âsi solu╚Ťiile potrivite pentru pacien╚Ťii no╚Ötri.

Echipamentul nostru modern ╚Öi avansat ne permite s─â oferim pacien╚Ťilor no╚Ötri examin─âri precise ╚Öi detaliate ale ochilor, pentru a detecta problemele de vedere ╚Öi pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate. De asemenea, folosim tehnologii avansate pentru a ajusta si monta lentilele cu precizie ╚Öi pentru a crea ochelarii perfect adapta╚Ťi nevoilor de vedere ale fiec─ârui pacient.

Vino la Opti Trend pentru a experimenta calitatea ╚Öi eficien╚Ťa echipamentelor noastre de ultim─â genera╚Ťie ╚Öi pentru a beneficia de expertiza si experien╚Ťa noastr─â in domeniul optometriei.

Personal Calificat

Opticienii Opti Trend au o vast─â experien╚Ť─â ├«n a ajuta pacien╚Ťii s─â ├«╚Öi g─âseasc─â ochelarii perfec╚Ťi pentru nevoile lor de vedere ╚Öi de stil. Suntem aici pentru a ├«╚Ťi oferi consultan╚Ť─â ╚Öi a te ghida prin procesul de selec╚Ťie a lentilelor ╚Öi a ramelor, astfel ├«nc├ót s─â po╚Ťi lua decizia potrivit─â pentru nevoile tale!

Ne preocupăm de formarea continuă a personalului Opti Trend, pentru a ne asigura că suntem întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii și cu cele mai bune practici în  domeniul optometriei.  În plus, suntem mereu dispuși să răspundem la întrebări și să oferim sfaturi pentru a te ajuta să ai o vedere sănătoasă și clară.

Optitrend
Echipa noastra

Fac cunostinta cu echipa OptiTrend

Optitrend
Medic Oftalmolog
Dr. Maxim Oana

Optitrend
Specialist Optometrist
Țengher Maria

Optitrend
Specialist Optometrist
Iacovlev M─âd─âlina

Optitrend
Specialist Optometrist
Pricopie Maria

Optitrend
Optician
Gabriel Ciubotaru

Optitrend
Specialist Optometrist
Ilie Mihai

PROGRAMARE

Programeaz─â-te online